9 Kasım 2012 Cuma

covanni var dediler geldik.

şimdi herkesin bi algısı var biliyoruz. "italyanlar çok yakışıklıymış." tamam biz de demiyoruz çirkinler diye ama, yok. öyle bişey yok. her yerde olabilecek kadar, eli yüzü düzgün tipler var. hani italyan kızları güzel deseler hadi bi derece tamam dicem. yok yok vazgeçtim o hiç değil.

zaten erkeklerin tip olarak bizim türklerden çok farklı olduklarını söyleyemem. ama valla türkiyede daha fazla yakışıklı insanla karşılaşırsınız. neyse hadi tip zaten önemli değil. bizde nedir bi yere beraber gittiysen, beraber dönersin di mi? olur da bi gün italyan birileriyle dışarı çıkarsanız öyle bişey beklemeyin sakın. tam çıkarken ben sonra gelicem hadi görüşürüz diyebiliyorlar. yani insanları pek umursadıkları yok, kendi işlerine nasıl geliyosa öyle. bu demek değil ki kötü insanlar, aksine gayet iyiler ama yaşam tarzları bu. aşırı uyuşuklar mesela. haftaiçi akşam dışarı çıkarmanız bir mucize.

bi de biri burdaki erkeklere, o kazaklarını ya da montlarını az sonra roman havası oynayacakmış gibi bellerine bağlamaktan vazgeçmelerini söylemeli. şimdilik bu kadar. öperim.

1 yorum:

  1. Anlatım akıcı. Yazı tarzı samimi ancak ciddiyetten uzak değil. Oldukça dengeli. Tebrikler.

    YanıtlaSil